Despre

Hai să ne cunoaștem, prieten drag!

Noi suntem The Village, centrul de psihologie care își propune, printre altele, să îți facă viața mai bună, dar, mai ales, mai sănătoasă. Știm că, de multe ori, ai nevoie de o putere exterioară, iar tocmai de aceea suntem noi aici. Suntem aici să îți fim suportul de care, probabil, ai nevoie, fără să te judecăm.

 

E normal ca, în momentele dificile sau mai sensibile, să avem nevoie de un suport exterior. În sat, acela din zonele rurale, oamenii își găsesc suport prin vecini, familie, preot sau chiar prin doctorul satului, dar tu poți să îți găsești suportul din sat și în zona urbană.

 

The Village este, exact cum îi spune numele, satul în care te poți regăsi dacă ai nevoie de suport. Dacă ai nevoie de înțelegere, empatie sau acceptare necondiționată, noi suntem aici să te susținem.

 

Noi te vom întâmpina cu o abordare experiențială și holistică, a dezvoltării și transformării umane, căci noi îți suntem prieteni în drumul tău către o dezvoltare continuă. Terapia Unificării, cea pe care o folosim și noi, este 100% românească, dezvoltată de prof. dr. Iolanda Mitrofan.

 

Poți afla mai multe detalii despre această terapie apăsând butonul de mai jos.

Metoda aceasta va dezvolta în tine:

Atitudine Realistă

Vei ajunge să fii realist, dar și să îți dezvolți un mecanism de coping adaptativ-creativ mult mai eficient și satisfăcător în fața provocărilor vieții de zi cu zi și nu numai.

Armonie între tine și cei din jur
Îți va fi mult mai ușor să comunici cu cei din jur și nu vei mai avea anumite dificultăți în privința relațiilor interpersonale.

Cunoaștere și dezvoltare personală

Îți vei îmbunătăți abilitățile de autocunoaștere și dezvoltare personală, datorită reconversiei traumelor și blocajelor din viață.

Cu ce ne ocupăm?

Noi ne ocupăm atât de terapie individuală, cât și de cea colectivă (de cuplu, de familie, de grup sau chiar organizațională), atât pentru adulți, dar și pentru copii sau adolescenți. Metodele folosite de noi plasează în centrul preocupărilor dezvoltarea și transformarea ta.

 

Te așteptăm să te autocunoști, autotransformi și să te vindeci!

Village Center

Vrei să te programezi?