Terapeuti

Village Center

Cine suntem?

Suntem o echipă de psihologi profesioniști și experimentați, fiecare dintre noi având competențe avansate într-o anumită abordare terapeutică sau în lucru 1-1, cu grupuri sau chiar și cu organizații. Este important să alegi terapeutul cel mai potrivit pentru tine și pentru nevoile tale. Relația terapeutică, cea dintre psiholog și client, joacă un rol crucial în buna desfășurare a procesului terapeutic, astfel încât procesul tău să fie unul liniștit și să ne treci pragul întotdeauna cu drag.

Credem în ideea de a “face Rai din ce ai” care, pentru noi, înseamnă că poti crea orice vrei cu ceea ce ai deja în propria viață.

Dorința noastră este să te însoțim în tot procesul tău, în călătoria ta, astfel încât să fie o călătorie cât mai plăcută.

Ca terapeuți, nu vom

 • Încerca sa te reparăm, nu acesta este motivul pentru care apelezi la noi;
 • Da sfaturi, tu vei decide singur, pe baza a ceea ce vom discuta, ce ai de făcut;
 • Spune ce să faci;
 • Pretinde că știm mai multe despre tine decât știi tu, pentru că tu te cunoști cel mai bine;
 • Presupune ce este mai bine pentru tine, tu ești cel care știe ce este cel mai bine pentru tine;
 • Avea toate răspunsurile;
 • Face lucrurile grele sa dispară, orice are nevoie de timp să treacă;
 • Face promisiuni pe care nu le putem respecta.

Ca terapeuți, vom

 • Asculta cu atenție orice ne spui și te vom accepta necondiționat;
 • Colabora cu tine pentru a-ți face mai ușoară călătoria;
 • Asigura spațiul pentru a-ți accesa puterea și înțelepciunea;
 • Sprijini să îți dai seama ce să faci;
 • Oferi o nouă perspectivă asupra lumii și abilități de a face față;
 • Recunoaște că tu ești expertul în propria ta viață;
 • Aminti că doar tu știi ce este mai bine pentru tine;
 • Onora faptul că nu știm totul;

Ana Leah

Psiholog Clinician, Consilier Psihologic

Licentiata in Psihologie, Master in Psihologie Clinica, Consilier Psihologic si Psihoterapeut in formare, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, trainer & coach NLP.

M-am format in cadrul Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana (SPER) ca terapeut umanist si experiential, cu o abordare dinamica si flexibila pe nevoile fiecarui client.

Misiunea mea este de a insoti oamenii in optimizarea si dezvoltarea vietilor lor, a relatiilor pe care le construiesc, a muncii pe care o fac, devenind cea mai buna versiune a lor.

Cred in viata, in vointa, in puterea interioara a oamenilor precum si in capacitatea de autovindecare a acestora, in gasirea sensului vietii si in rezilienta spiritului uman. 

Am peste 10 ani de experienta in dezvoltarea si furnizarea de servicii de consiliere psihologica, consiliere vocationala si organizare grupuri de dezvoltare personala pentru absolventi si studenti.

Lucrez cu orice persoana care se simte in dificultate sau se gaseste la o rascruce de drumuri. Imi doresc sa ajut oamenii sa se clarifice, sa se inteleaga pe ei insisi si pe ceilalti, sa se simta intelesi, sa-si imbunatateasca comunicarea si calitatea relatiilor precum si sa-si confrunte bucuriile si durerile.

Sedintele cu mine sunt organizate la cabinet dar si online cu video-call. Esti pregatit (a)?

Corina Zamfir

Specialist Training si Dezvoltare, Psiholog Organizational, Career Coach

Licentiata in Psihologie, si cu Master in Comunicare Media, ambele calificari obtinute in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

In prezent concep si livrez cursuri de dezvoltare socio-emotionala, cariera si comunicare, pe baza celor mai recente cercetari din domeniul psihologiei, pentru cele trei academii ale grupului American European Education din Brasov.

Pasiunea mea pentru dezvoltare umana s-a nascut inca din liceu, cand am avut privilegiul de a livra o serie de Cursuri de alfabetizare in IT pentru Sindicatul National de Mediu Ecologistul.

Cred cu tarie ca “Omul, cât trăieşte, învaţă!”, dar si ca sunt moduri mai eficiente de a invata si a te dezvolta decat altele, iar scopul meu este sa te ghidez in a gasi caile care functioneaza cel mai bine pentru tine, conform nevoilor, dorintelor si abilitatilor tale.

Putem sa organizam sedinte, atat in limba Engleza, cat si Romana, de coaching si mentorare individuala pentru tineri la inceput de drum, sau adulti care cauta sa se reorienteze profesional. Ofer diagnoza organizationala si cursuri de dezvoltare conform nevoilor organizatiei tale, cu puternica baza stiintifica. Totul se poate realiza atat in mediul virtual, cat si offline!