Servicii

Village Center

Ce îți putem oferi?

Suntem psihologi și psihoterapeuți și lucrăm cu drag și cu pasiune cu fiecare pacient care ne trece pragul. Avem mai multe servicii și pachete, potrivite pentru fiecare persoană, indiferent de tipul de dificultate cu care se confruntă. Indiferent că ești adult, adolescent sau copilul tău are diverse dificultăți, ușa noastră este deschisă. Țelul nostru principal este să fim lângă tine constant până îți depășești dificultățile, fiindu-ți prieteni în călătoria ta, oricare ar fi aceasta.

La ce ne referim prin ‘dificultate’?

Dificultățile sunt de mai multe tipuri. În schimb, dificultate este absolut orice întâmpini în viață și simți că te deranjează sau îți afectează viața de zi cu zi. 

Haide să îți dăm câteva exemple de dificultăți pe care, posibil, le-ai întâlnit și tu.

 • Obiceiurile nu tocmai sănătoase la care nu poți renunța, indiferent cât ai încerca să scapi;
 • Ai pierdut o persoană dragă sufletului tău;
 • Te simți trist;
 • Te confrunți cu anxietatea sau cu atacurile de panică;
 • Nu te mai recunoști și simți că ai devenit altcineva;
 • Te simți încărcat și ești stresat;
 • Ai trecut sau treci printr-un divorț sau o separare și nu știi cum să gestionezi situația;
 • Te simți copleșit din cauza lipsei timpului;
 • Simți că nu poți merge mai departe și te învârți într-un cerc vicios;
 • Te afli la o răscruce de drumuri și nu găsești soluția;
 • Nu ești sigur dacă faci ceea ce trebuie;
 • Simți că nu poți comunica cu cei din jur cum ai vrea;
 • Nu te mai înțelegi bine cu cineva drag.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de dificultăți. Tu, fiind o persoană total diferită, poți avea altă dificultate, dar o putem afla împreună și putem lucra să găsim rezolvarea ei.

 

Cum funcționează terapia?

Înainte de toate este foarte important să știi că procesul de terapie se desfășoară într-un cadru sigur și, mai ales, confidențial, alături de un terapeut specializat. Alături de terapeut, clientul abordează dificultățile cu care se confruntă și încep călătoria de a rezolva respectiva sau respectivele dificultăți. Terapia este personalizată pentru fiecare caz în parte, iar metodele noastre de lucru sunt adaptate în funcție de nevoile și de  personalitatea noului nostru prieten.

După ce îți alegi terapeutul potrivit inimii tale poți face prima programare. Aceasta poate avea loc fie la sediul nostru, dar și online, depinzând de dorințele și posibilitățile tale.

Se începe cu o ședință de introducere, în care vei discuta cu terapeutul dificultățile cu care te confrunți și veți stabili, în linii mari, obiectivele care pot fi atinse pe parcursul întâlnirilor. După prima ședință te vei putea decide dacă terapeutul este potrivit nevoilor tale. Este important să alegi un terapeut care să se potrivească cu tine și cu care să ai o conexiune, astfel încât călătoria ta să fie cât mai ușoară.

Recomandarea ar fi, pentru a începe să vezi rezultate, de aproximativ 8-10 ședințe, depinzând de nevoile tale. Bineînțeles, planul terapeutic este personalizat pentru fiecare persoană care ne trece pragul. Demn de menționat este că, în funcție de călătoria ta, este posibil să ai de făcut și teme acasă. Nu ca cele de la școală, ci unele care să te ajute în călătoria ta de autocunoaștere și rezolvare a dificultății cu care te confrunți. 

Cum îmi pot face o programare?

Programările se pot face telefonic, pe WhatsApp sau prin calendar:

Cat durează o ședință de terapie?

O ședință de terapie durează, în medie, 50-60 de minute. Totuși, dacă subiectul din timpul ședinței este unul mai complex, timpul poate fi ceva mai lung.

Cat costă o ședință de terapie?

Prețul ședinței de terapie depinde de serviciul pe care îl soliciți. Tariful pornește de la 150 de lei, pentru o ședință de terapie de dezvoltare personală și poate ajunge până la 250 de lei, acesta fiind tariful pentru ședința de terapie familială. Terapia individuală, cel mai cerut serviciu, este 200 de lei.